Novosti

Otvorena kancelarija Dveri u Kostolcu

Otvorena kancelarija Dveri u Kostolcu

Proteklog vikenda otvorena je kancelarija Opštinske organizacije Srpskog pokreta Dveri u Kostolcu.

Uz prisustvo predsednika Dveri, Boška Obradovića, u subotu 21. oktobra zvanično su otvorene nove prostorije OO Dveri u Kostolcu.


Gradsku opštinu Kostolac sredinom decembra očekuju lokalni izbori na kojima će Dveri uzeti učešće. Otvaranjem prostorija i posetom predsednika Obradovića, Dveri u Kostolcu su praktično započele predizbornu kampanju.


Kancelarija Opštinske organizacije Dveri u Kostolcu nalazi se u Rudarskoj ulici, pored picerije Galija.


Dveri će građanima Kostolca ponuditi realan i održiv program, bez velikih reči i lažnih obećanja.


Uvereni smo da će Kostolčani u nama prepoznati alternativu sadašnjim vlastima i u velikoj meri pružiti podršku novoj političkoj snazi u našoj opštini.


Nakon osveštanja kancelarije, predsednik Obradović sa prisutnim članovima se simbolično uputio do zgrade opštine Kostolac, gde ćemo, verujemo, nakon izbora imati svoje predstavnike.


Srpski pokret Dveri nesumnjivo jača iz dana u dan i nakon višegodišnjeg rada i nastupa u Skupštini Srbije građani su svesni da su Dveri budućnost srpske političke scene, kao i predvodnici jedne nove politike koja će Srbiji doneti dugo čekana bolja vremena.


 


Informativna služba Dveri u Kostolcu
Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.