Novosti

Patriotski blok KiM: Vlast koja se ne libi da krade izbore, ne libi se da krade ni sve ostalo

Patriotski blok KiM: Vlast koja se ne libi da krade izbore, ne libi se da krade ni sve ostalo

Danas je tačno mesec dana od kako su održani parlamentarni izbori u Republici Srbiji. Utihnulo je trijumfalno oduševljenje zbog tzv. istorijske izborne pobede Srpske napredne stranke na Kosovu i Metohiji. A kako i ne bi, kada je upravo na Kosovu i Metohiji Srpska napredna stranka uhvaćena u istorijskoj izbornoj krađi za koju postoji obilje dokaza.

Iako je pregledan samo mali deo izbornog materijala došlo se do frapantnih činjenica o enormnoj izbornoj krađi Srpske napredne stranke. Zato Patriotski blok Kosova i Metohije podržava predlog predsednika Srpskog pokreta Dveri gospodina Boška Obradovića da se u Skupštini Srbije formira anketni odbor koji bi se bavio krađom izbora održanih 24. aprila 2016. godine. Sa ove distance vidimo da Srpska napredna stranka nije pokrala izbore samo 2016. godine nego je to činila i 2014. i 2012. godine. Sada su prekardašili toliko da ovako velika izborna krađa nije mogla da se prikrije. Premijer Srbije je za ove izbore pripremio više od 30 načina na koji se izbori kradu. Tzv. bugarski voz je samo jedan od primera kako se kralo. Iz tog razloga i budući parlament Srbije neće u političkom smislu biti legitiman kao ni Vlada koju taj parlament treba da formira.

Imajući sve ovo u vidu postavlja se pitanje: čemu neki naredni izbori kada će Aleksandar Vučić ponovo da ih pokrade, čemu sve navodne predizborne ankete koje su fingirane sa željom da se pripremi izborna krađa, što kompromituje demokratski poredak u Srbiji i Srbiju vodi u diktaturu. Primer Savamale u Beogradu, kada su naoružani ljudi sa fantomkama razbijali privatnu imovinu građana Srbije nije mogao da se odradi bez saglasnosti srpskog premijera, samo je jedan od dokaza da je u Srbiji srušen pravni poredak. Ako se vlast, na čelu sa Aleksandrom Vučićem, ne libi da krade izbore ona se ne libi da krade ni sve drugo.

Za sada, zbog zatvorenosti medija i nedostupnosti podataka, javnost u Srbiji još nije upoznata sa razmerama pljačke koju vlast SNS sprovodi u Republici Srbiji. Tek ponešto procuri u medijima, kao što je na primer informacija da je rođeni brat premijera Andrej Vučić postao vlasnik vršačke pivare kao i banatskog Karađorđeva a da premijer to nije demantovao. Sagledavajući političku situaciju u Srbiji i sve ono što se događa u Republici, nezavisni politički analitičar komotno bi mogao da shvati da se Srbija sprema za ulazak, ne u evropsku nego u kolumbijsku uniju. Zato nije bez osnova krilatica prisutna kod Srba koja glasi „Ko laže, taj i krade, ko krade taj i izdaje“.  

P.S. Aleksandar Vučić je obećao građanima Srbije, da ako se ukrade jedan glas na izborima da će on da podnese ostavku. Kako je pokradeno nekoliko stotina hiljada glasova narod očekuje da premijer ispuni svoje obećanje.  

Predsednik pokrajinskog odbora DSS-a dr Nenad Kojić

SRPSKI POKRET DVERI Goran Milenković  

Izvor: NSPM   pb-kim-vlast-krade-izbore-2016-FB

Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.