Novosti

Podnećemo krivičnu prijavu protiv ministra Vulina

Tanjug / Darimir Banda / Zoran Žestić

Podnećemo krivičnu prijavu protiv ministra Vulina

Najnovija izjava ministra Vulina da se zalaže za „razgraničenje sa kosovskim Albancima i to što pre“ i da moramo da utvrdimo gde je linija da bismo mogli da je branimo pokazuje da ministar odbrane ne priznaje granice svoje zemlje i da krši član 306 i 307 Krivičnog zakonika zbog čega ćemo protiv njega podneti krivičnu prijavu.

Ako ministar Vulin ne zna gde su granice države Srbije neka ponavlja časove geografije, jer je možda i to propustio kao što je propustio da služi vojsku, i neka pročita Ustav Republike Srbije koji je dužan da brani kao ministar ove zemlje.


Jedino tačno u Vulinovoj izjavi je da Velika Albanija dolazi, ali ona upravo dolazi zbog loše politike aktuelne vlasti koja tajno pregovara i daje naše za naše. Takva politika ne samo da je antiustavna već je i pretnja za bezbednost naše zemlje. Vulinova izjava je posebno skandalozna jer je baš on kao ministar vojni zadužen za odbranu Srbije, a umesto da brine o bezbednosti Srbije on daje izjave koje su uvod u nestabilnost i veleizdaju.


„Aleksandar Vučić, Aleksandar Vulin i svako ko misli da može da krši Ustav , prizna okupaciju dela naše teritorije, odrekne se teritorijalnog suvereniteta i integriteta – neka bude siguran da će završiti na višegodišnjoj robiji na osnovu članova 306 i 307 Krivičnog zakonika“ – smatra predsednik Dveri, Boško Obradović.

 


Info služba Dveri


Podeli vest:

Komentari (1)

  1. di zeta bm

    Ljudi moji pa dali cemo da cekamo zavrsni cin izdaje,da se nasi djedovi prevrcu u grobu,da pogazimo i popljujemo svu krv prolivenu za Kosovo i Metohiju ili cemo da se da reagujemo.Dosao je red na nas da se zrtvujemo za svetinju,da je branimo i odbranimo od domaci i svetske olosi...

    Odgovori

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.