Novosti

Pokušaj pranja SNS-a od Labana!

Subotica.info

Pokušaj pranja SNS-a od Labana!

Vrh SNS se obrušio na Bogdana Labana, gradonačelnika Subotice. Medijska kampanja koja je krenula u dnevnom listu Blic, samo je nastavak prevarantske politike SNS-a. Sada, kad je postalo toliko očigledno da ugled politike SNS-a u Subotici više niko ne može da sačuva, sad kad se približavaju izbori i sad kad je već dosta novca isisano iz novčanika građana Subotice, treba uveriti građane kako je za sve kriv samo jedan čovek, a to je gradonačelnik Bogdan Laban.

Dveri godinama unazad ukazuju na sav lopovluk koji se naočigled svih nas odvija u Subotici i koji  nije produkt samo jednog pojedinca. Sve pljačke, prevare i pronevere novca nije bilo moguće izvesti bez znanja vrha vlasti i zato je verovatno da je u to bio upleten i sam vrh države i SNS-a. Oni su prosto morali biti u dosluhu, jer bi bilo neizvodljivo toliko kršiti zakon bez podrške kompletne stranačke bulumente.


Dveri Subotice su redovno i argumentovano ukazivale, obaveštavale i raskrinkavale  lopovluk vezan za velike zloupotrebe sredstava javnih preduzeća, javnih nabavki, carine, službenog položaja i druge. Izgleda da je ipak došlo vreme da se svedu računi i da neko mora da završi u zatvoru, kako bi SNS pokazao kako se oni tobože bore za pravo i pravnu državu i kako su u toj borbi krenuli od svojih kadrova.


U režiranom napadu SNS-a na Labana potencira se isključivo zloupotreba vezana na trošenje novca za reprezentaciju, pića i ručkove. A gde su one mnogo veće zloupotrebe od strane lokalne gradske vlasti u koje su upleteni mnogi, od državnog vrha pa naniže? Svi su oni, počev od republike , pokrajine, grada bili u dosluhu i svi zajedno imali su jedan zajednički cilj, da se okoriste pojedinci iz SNS-a, koji su poslušni vojnici stranke i režima. Nažalost, moramo primetiti da su im, svojim glasovima, u tome nehotice pomagali i građani, zaslepljeni medijskim lažima ili omamljeni lažnim obećanjima. Deo njih  još uvek dobrovoljno pristaje da veruje u laži, propagandu i glumatanja funkcionera SNS-a.


Dveri Subotice  žele da upozore građane Subotice da SNS  sprovodi licemernu i lažnu hajku na sopstvene kadrove, sve sa ciljem kako bi se sačuvali na vlasti i u narednom mandatu. Svoju medijsku propagandu usmerili su samo na Labana, kako bi se svi ostali saučesnici u nedelima održali na vlasti i nastavili „da gule kožu s leđa“ Subotičanima, barem još četiri godine.  Nije gradonačelnik Bogdan Laban sam mogao da se bavi mnogim zloupotrebama već su mu u tome svesrdno pomagali mnogi, najčešće samo zarad svoje lične koristi.


Građani bi morali imati u vidu sva lažna obećanja Aleksandra Vučića i SNS vrhuške, i uvideti, da je država u nerazdvojnoj sprezi sa kriminalom, da niko nije uhapšen zbog korupcije, krađe, pljačke ili kriminalne privatizacije.


Da li iko ko razmišlja svojom glavom može više da veruje takvim prevarantima, pa tako i ovoj kampanji od strane vlasti kojom hoće da predstave da vrh SNS-a  tobože nije znao za mahinacije i dešavanja u Subotici. Znali su oni za to jako dobro, ali sada, zbog nastupajućih izbora, žele da  se operu i da vrate poverenje građana koje je s razlogom izgubljeno.


Dveri smatraju da možda mogu i da povrate dobar deo poverenja građana, ali samo tako, ako te kriminalce iz svojih redova i sve ostale kriminalce i lopove smeste iza rešetaka, i svu imovinu, stečenu na kriminalan i nelegalan način, vrate građanima. Naravno, znamo da se to neće desiti i da je ovo još jedna farsa i režirana predstava vlasti za naivne građane, ali se isto tako nadamo da građani neće nasesti na ovu podvalu i da će ih na sledećim izborima poslati na smetlište istorije.

 


GrO Dveri Subotica

Izvor: Grad Subotica

Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.