Novosti

Porodična nedelja u Kraljevu

Dveri Kraljevo

Porodična nedelja u Kraljevu

U okviru obeležavanja porodične nedelje, GrO Dveri Kraljevo je osmislila niz aktivnosti kako bi istu obeležili. Prva aktivnost bila je održavanje tribine i projekcija filma „Porodica i svetski poredak“, autora Bratislava Nikolića i fondacije Prijatelj Božji. Prisutni sugrađani su imali priliku da razmene mišljenja i iskustva vezane za načine očuvanja zdrave porodice u savremeno doba. Tribini je prisustvovao i autor filma.Drugi deo porodične nedelje obeležen  je kroz druženje sa sugrađanima na Trgu srpskih ratnika. Tom prilikom su Kraljevčani imali priliku da ih na čelu sa narodnim poslanikom Draganom Vesovićem upoznamo o aktivnostima Dveri, promovišući porodične vrednosti koje negujemo.


Najmlađi sugrađani su se radovali balonima i kroz smeh i igru zajedno poslali poruku da smo svi jedna velika porodica, a da su deca najveće bogatstvo.

 


GrO Dveri Kraljevo


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.