Novosti

Dan porodice u Svilajncu

Dveri Svilajnac

Dan porodice u Svilajncu

U nameri da se ukaže na probleme porodice koji su sve prisutniji u svetu, a posebno kod nas opštinski odbor Srpskog pokreta Dveri Svilajnac je u subotu 25. maja obeležio svetski Dan porodice.

Postavljanjem štanda u centru Svilajnca, kod spomenika Vojvodi Stevana Sinđelića, aktivisti Dveri su delili porodični program Dveri i balone najmlađim mališanima.


Dušan Lazarević predsednik Opštinske organizacije Svilajnac i član Glavnog odbora Srpskog pokreta Dveri je izjavio da se „takva akcija izvodi poslednjih 10 godina, a u Svilajncu po drugi put, ali je ove zbog loših vremenskih prilika prošle nedelje sprovedena tek sad. Okupili smo se da obeležimo „Nedelju porodice“ i da podsetimo vlasti da smo još 2017. podneli „deklaraciju o porodici“, ali da ona još nije dočekala skupštinsko zasedanje. Tu smo da bismo pokazali da su deca naša „parada ponosa“ i vrednost za koju treba da se borimo. Da ukažemo na zakone koji idu na štetu zdrave porodice. Problem je što danas decu lečimo putem SMS-a, a ne iz budžeta, što se ništa ne radi na popravljanju demografske slike, što deca odlaze nemajući nadu u ikakav boljitak ovde. Homoseksualizam nam se nameće preko medija pa sve do škola pa je tradicionalna porodica ugrožena i nema nikakvog ozbiljnog podsticaja od države, sve je samo kozmetika.“

 


OO Dveri Svilajnac


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.