Novosti

Poslanici Dveri ne idu na sutrašnju sednicu Skupštine

Info služba Dveri

Poslanici Dveri ne idu na sutrašnju sednicu Skupštine

Mi, narodni poslanici Srpskog pokreta Dveri, solidarišemo se sa građanskim protestima širom Srbije i iz tog razloga nećemo prisustvovati sutrašnjoj posebnoj sednici Narodne skupštine.

Vladajuća većina ukinula je normalnu debatu i zato smo napustili poslednju skupštinsku sednicu u prošloj godini i organizovali otvoreni parlament u skupštinskom holu celu noć. Od tada smo sa narodom na ulicama i ostaćemo tamo u zajedničkoj borbi za fer i poštene izbore, slobodu medija i političke promene.


Skupština podjednako pripada i opoziciji, kao i vlasti, a pre svega pripada narodu, koji nas je izabrao i zato ćemo nastaviti borbu za normalnu i pristojnu Srbiju u kojoj će i Skupština ponovo biti dom političke debate, a ne rijaliti šou.


Šef poslaničke grupe Dveri neće prisustvovati radnom ručku u Narodnoj skupštini sa predsednikom Slovenije iz istih razloga. Zahvaljujemo se gostima iz Slovenije koji su insistrirali da na radnom ručku bude i opozicija i time ponizili vlast u Srbiji koja to nije predvidela. Biće prilike da kolege iz Slovenije pitamo kada će biti rešen status i mnogi problemi srpske nacionalne manjine u Sloveniji.

 


Info služba Dveri


Podeli vest:

Komentari (1)

  1. slobodan

    ovde je reč o pravdi o jednakosti o istini iradu sns ustav mešanje vučićau sve intitucije a zna sekoja su ovlaćenja predsednia republike srbije.drugo narod gladuje a 8 g.govoridobro je da je dobro nebi seišlo na ulic.VUČIĆ MORA DA ODE KAD TAD A ONDA DA SE VIDI ŠTAJE UNŠTENO POKRADNO I DA SE HAPSI.VUČIĆ JE ČOVEK ŠKOLOVAN O VOJE ŠEŠELJAHUŠKAČA I GALAMDŽIJE JEDNOM REČIJU KOMUNISTA.ČIM SE SLAŽU SA SPOM PALMINOM STRANKM NJIHOVA DUŠA GOVORI KOMUNISTIČKM JEZIOM ALI TO SE MORA PREKINUTI.PRIVREDA JE ZAPOSTAVLJENA ZBOGPOLITIKE .JEL ZEMJA NEMOŽE DA POKRENE PIVREDU AKO SE VLAST BORI DA OPSTANE NA VLATI .PROSTO REČENO ILI OREŠ ZEMLJU DA RODI ILI SE BAVIŠ POLITIKOM PA ZEMLJU OBUZDA KOROV A KOROV JE VOĐENJE POLITIKE SAMOJEDNOG ČOVEKA.AKO ZEMLJU NEPOĐUBRIŠ NEĆE RODITI ISTO AKO VODIŠ SAMO POLITIKU OD RAĐANJA NAPREDKA NEMA NIŠTA .V MORA DAODE SA VLASTI .POGLEDAJTE SAMO NJIHOVO BAHATO PONAŠANJE PRETNJE OTIMANJE ZA DINAR SANA ..SRBIJU JE VUČIĆ PRETVORIO UHAOS JEL U HAOSU NESPOSONI VLADAJU KAKO HOĆE .ZNANJE DONOSI RASTNEPOLITIKA.

    Odgovori

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.