Novosti

Poziv na humanitarnu akciju

Piksabej

Poziv na humanitarnu akciju

Poštovani ljudi dobre volje, saborci i simpatizeri, pozivamo vas na veliku humanitarnu akciju „Praznično srce“ u subotu 29.12.2018. godine, koja će biti organizovana u prostorijama GrO Dveri Beograd, u ulici Đorđa Jovanovića br. 11 u periodu od 11 do 16č .

Prikupljamo:

·         Slatkiše, školski pribor, igračke i sve ostalo što se može naći u božićnim paketićima za decu sa Kosova i Metohije, kao i mališane iz svratišta u Krfskoj ulici


·         Odeću, obuću, posteljinu, hranu i pribor za ličnu higijenu za dečje svratište kao i prihvatilište za odrasla i stara lica u Kumodraškoj ulici


Roditelji koji su u mogućnosti mogu da dođu sa svojom decom, za koju će biti organizovano posluženje i mogućnost izrade božićnih i novogodišnjih čestitki, učešće u društvenim igrama i ali priče o praznicima Detinci, Materice i Sveti Oci za one koji su zainteresovani.


Roditelji i lica kojima je potrebna pomoć u vidu neke od navedenih stavki su takođe dobrodošli da na licu mesta za sebe odaberu nešto odgovarajuće od doniranih predmeta.


Unapred zahvaljujemo svima koji uzmu učešće i onima koji obaveštenje podele sa drugim ljudima dobre volje.

 


Ženska snaga Dveri


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.