Novosti

Predsedniče, nasilje vršite Vi, ali nad celom svojom zemljom

Predsedniče, nasilje vršite Vi, ali nad celom svojom zemljom

Novinari su pitali predsednika Srbije o rešenjima za Kosovo, a on je odgovorio klevetom o Dverima. Očigledno je ko mu je trn u oku i ko mu smeta na putu potpisivanja pravno-obavezujućeg sporazuma.

Kada predsednik Srbije svoje političke protivnike iz opozicije iz čista mira prostački naziva političkim ludacima, batinašima i secikesama - to najbolje govori o njegovoj ličnosti. Tu on pokazuje svoje pravo lice. Umesto toga treba da odgovori na pitanje kada će Vlada koju je on postavio da smanji akcize na gorivo, kada će Pink da plati porez državi i ko ga je ovlastio da tajno pregovara o KiM?  A dok čekamo odgovore na ova pitanja, tužićemo svakog ko iznosi laži, klevete i narušava ugled Dveri.


Građani se polako bude iz naprednjačkog sna i dižu glas protiv vlasti. Zato je "predsednik svih građana Srbije" nervozan. A i otkucava vreme do ispunjenja njegovog obećanja Zapadu koji ga je doveo na vlast da se odrekne KiM.


Informativna služba Dveri

Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.