Novosti

Predsedniče Nikoliću, odlučite se: Srbija ili NATO

Predsedniče Nikoliću, odlučite se: Srbija ili NATO

Srpski pokret Dveri zahteva od predsednika države Tomislava Nikolića, da ne potpiše ukaz o proglašenju Zakona o potvrđivanju sporazuma sa NATO paktom.

Poručujemo premijeru Aleksandru Vučiću da nam NATO nikada nije bio saveznik i da nam ne treba kao čuvar srpskog naroda na Kosovu i Metohiji. Naprotiv, u skladu sa Kumanovskim sporazumom, sve što je potrebno je da NATO primeni odobrenje za vraćanje bezbednosnih službi Republike Srbije, vojske i policije na područje Kosova i Metohije. Sposobni smo da sami sebe zaštitimo. Zar da nas štite oni koji su nas bombardovali i od čijih bombi sa osiromašenim uranijumom u Srbiji vlada prava epidemija kancera? Sa NATO-om na KiM nisu se usrećili ni Srbi i ni Arbanasi. Najbolje je da odu zauvek, zajedno sa Vučićevom vladom. Mi ćemo već znati da uredimo naš suživot sa Kosovskim Albancima, kao što smo i tolike vekove pre „usrećitelja“ sa Zapada. Režim u Srbiji se direktno protivi volji većine građana Srbije. Za ovaj sramni akt Vlada nije dobila mandat od naroda. Po svim istraživanjima, ugled koji NATO ima među građanima Srbije ogleda se u tome što se ulasku Srbije u NATO protivi čak 80.1 odsto građana.  

srbija-ne-u-nato

  Srbiji se nameće ulazak u NATO protiv njegove volje i na taj način se stvara osnova za zahladnjenje odnosa sa Ruskom Federacijom. Podsećamo da je podršku tešnjoj saradnji Srbije sa Rusijom dalo 68.2 odsto građana. Premijer licemerno izjavljuje da nam NATO treba da zaštiti naš narod na Kosovu, a svi poznato je da je američka baza kod Uroševca, „Bondstil“, centar za obaveštajnu obuku američke vojske, već 16 godina na KiM, pa nisu želeli da zaštite, niti naš narod, niti naše svetinje, niti naše kulturno nasleđe ni 1999, ni 2004. za vreme Martovskog pogroma. Zašto bismo im verovali? Nigde u svetu NATO ne donosi mir i stabilnost, već samo nemir i povećanje sukoba, a za njima potpuno ekonomsko osiromašenje porobljenih naroda i država bez izuzetka. U to smo se uverili kroz NATO delovanje i na Balkanu, ali i u Iraku, Avganistanu, Siriji, Libiji... Zbog svega navedenog, zahtevamo od predsednika Nikolića da ne potpiše ukaz, jer je ovo poslednja šansa da predsednik Nikolić izađe iz Vučićeve senke i donese sudbonosnu odluku za očuvanje suverenosti Republike Srbije.

Predsedniče, odlučite se: Srbija ili NATO.

  Informativna služba Srpskog pokreta Dveri
Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.