Novosti

Predsednik Dveri dobio pretnje smrću zbog protesta

Predsednik Dveri dobio pretnje smrću zbog protesta

Predsednik Dveri Boško Obradović dobio je pretnju na društvenoj mreži Tviter zbog najavljenog protesta 13. aprila u Beogradu.

Rečeno je neće nigde šetati 13. aprila, da neće moći da šeta, da će biti sprečen.


Ovo je otvorena pretnja i pokušaj zastrašivanja ne samo Boška Obradovića, već svih onih koji se drznu da uzmu učešće u građanskim protestima.
Zamislite kakvim pretnjama su izloženi obični građani koji dolaze na proteste, kada se oni koji podržavaju vlast ne libe da otvoreno prete jednom predsedniku parlamentarne stranke da neće moći da šeta?


Ova, kao i sve druge pretnje su proizvod politike nasilja SNS i njihovog predsednika Aleksandra Vučića. On je taj koji gura narod u međusobni sukob i poziva svoje simpatizere da se okupe, ne bi li ga branili od sopstvenog naroda.


Ukoliko se bilo šta desi Bošku Obradoviću, obaveštavamo javnost da je vlast odgovorna za to.

 


Info služba Dveri


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.