Novosti

Predsednik Dveri u poseti Jablaničkom okrugu

Predsednik Dveri u poseti Jablaničkom okrugu

Predsednik Dveri Boško Obradović je u četvrtak, u sklopu posete Jablaničkom okrugu, posetio Leskovac, Medveđu i Lebane.

Poseta Leskovcu

U Leskovcu je  održana konferencija za medije. Pored iznošenja trenutne političke situacije u Srbiji i odgovaranja na pitanja prisutnih novinara, Obradović je naglasio da uslova za fer i poštene izbore nema i da je Predsedništvo Dveri donelo odluku da će bojkotovati naredne izbore. 


GrO Dveri Leskovac je obeležila 75 godina od savezničkog bombardovanja Leskovca i tom prilikom član predsedništva Dveri dr Predrag Mitrović je održao javni čas, ukazujući na istorijsku veličinu Leskovca i na užasne posledice savezničkog bombardovanja.


Za kraj posete održan je sastanak GrO Dveri Leskovac i tom prilikom su predsednik Dveri Boško Obradović i predsednik Izvršnog odbora Borko Puškić upoznali članstvo sa trenutnom političkom situacijom kao i nastupajućim planovima, a takođe su odgovarali na pitanja saboraca iz Leskovca. Predsednik Obradović je istakao da mu je drago što je prvu zvaničnu posetu posle novog predsedničkog mandata započeo baš u Leskovcu jer je Leskovac, a i jug Srbije postao jedno od jačih uporišta Dveri.

 


Poseta Medveđi

Predsednik Dveri Boško Obradović je kao predsedavajući Saveza za Srbiju, a i u sklopu posete Jablaničkom okrugu posetio Medveđu u kojoj se u nedelju 7. septembra održavaju lokalni izbori. Tom prilikom  pružena je podrška građanima Medveđe koji su odlučili da bojkotuju lokalne izbore, a ujedno, održana je konferencija za medije ispred SO Medveđa. Tom prilikom predsednik Obradović je istakao da su izbori u Medveđi drugo poluvreme izbora iz Lučana, gde su dokazane sve nepravilnosti i nasilni pritisci na građane od strane SNS-a.


Takođe, da je paradoks da Nebojša Stefanović dobije 5-tu funkcije na čelu radne grupe za izbore i da je to korak nazad za izborne uslove. Okupljene meštane i saborce iz Medveđe, Obradović je u neformalnom razgovoru ohrabrio i istakao da nisu zaboravljeni od strane rukovodstva Dveri, pogotovo kao bitno strateško mesto koje se nalazi uz administrativnu granicu.  U poseti Medveđi pored predsednika Obradovića bili su prisutni i potpredsednik Dveri Tamara Milenković Kerković, predsednik Izvršnog odbora Borko Puškić kao i član predsedništva Dveri Maja Mitić. Takođe treba napomenuti da su bili prisutni i saborci iz Niša, Vranja, Merošine i Bojnika

 


Poseta Lebanu

U obilasku Jablaničkog okruga predsednik Dveri Boško Obradović iskoristio je priliku i da poseti OO Dveri Lebane i da tom prilikom porazgovara sa članstvom i da podršku daljem radu odbora. Takođe, tokom šetnje ulicama Lebana pristalice i simpatizeri Dveri su prilazili Obradoviću i odali priznanje za borbu protiv diktatorskog režima Aleksandra Vučića.


 

Info služba Dveri


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.