Novosti

Predsednik Srpskog pokreta Dveri u poseti Ivanjici

Dveri Ivanjica

Predsednik Srpskog pokreta Dveri u poseti Ivanjici

Predsednik Srpskog pokreta Dveri, Boško Obradović, 17.07.2019.g. posetio je Ivanjicu i tom prilikom položio venac na spomen obeležje u znak sećanja i godišnjicu nepravedno streljanom Đeneralu Dragoljubu Draži Mihailoviću.

U popodnevnim satima, u pratnji potpredsednika Srpskog pokreta Dveri Milovana Jakovljevića, u Pridvorici, ispod planine Golije, obišao je domaćinstvo Nenada Tomaševića i njegovu višečlanu porodicu. U razgovoru i druženju sa ovim ljudima, predsednik je čuo i uverio se sa kakvim se problemima susreću ovi istinski borci za opstanak srpskog sela i srpske porodice. Tom prilikom, predsednik pokreta je izložio jasan plan i viziju Srpskog pokreta Dveri za očuvanje života na ovim za Srbiju strateški važnim prostorima.
U večernjim satima, zajedničkom sastanku Saveza za Srbiju, pridružili su se predsednik DS-a, Zoran Lutovac i zamenik predsednika SSP-a, Borko Stefanović. U otvorenom razgovoru sa članovima i simpatizerima Saveza za Srbiju Ivanjica, lideri Saveza su odgovarali na pitanja prisutnih.


Predsednik Pokreta je u uvodnoj reči objasnio razloge udruživanja opozicije, osvrnuo se na značaj višemesečnih protesta i predložio adekvatna rešenja, koja za cilj imaju rušenje nakaradnog režima.


 

OO Dveri Ivanjica


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.