Novosti

Predsedništvo Dveri ovlastilo predsednika da potpiše potencijalni dogovor

Predsedništvo Dveri ovlastilo predsednika da potpiše potencijalni dogovor

Predsedništvo Srpskog pokreta Dveri donelo je odluku da Dveri pristupe opozicionom dogovoru o stvaranju Sporazuma sa narodom i ovlastilo predsednika Boška Obradovića da potpiše potencijalni dogovor koji bi bio na tragu 30 tačaka Saveza za Srbiju, zajedničkih zahteva opozicije za fer i poštene izbore i zahteva organizatora protesta.

Dveri podržavaju jedinstveno opoziciono napuštanje svih parlamenata od republičkog preko pokrajinskog do lokalnog nivoa vlasti SNS u cilju dalje delegitimizacije vlasti, građanske neposlušnosti i smene režima Aleksandra Vučića.


Dveri ostaju sa građanima na ulicama u preko 40 gradova Srbije i nastavljaju zajedničku borbu za normalnu Srbiju u kojoj će mediji i izbori biti slobodni. Nema izbora dok izbori ponovo ne budu fer i pošteni.​


 

Info služba Dveri


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.