Марија Јањушевић: Бошко Обрадовић, јер сматра да ће жене спасити Србију!

Марија Јањушевић: Бошко Обрадовић, јер сматра да ће жене спасити Србију!

Даме са политичке сцене сукобиле су своја мишљења и ексклузивно за „Ало!“ навеле мотиве због којих су се одлучиле да подрже своје фаворите на предстојећим председничким изборима. Овде преносимо одговоре Марија Јањушевић, народне посланице.

Зашто Бошко Обрадовић, а не Војислав Шешељ или Саша Радуловић?

– Обрадовић је једини опозициони кандидат са јасним програмом овереним код нотара и ороченим на 180 дана. Сви остали су били део овог система који нас је опљачкао и понизио у последњих 27 година. Бошко није никад био на власти. Шешељ је марионета Александра Вучића, а Радуловић је био део Вучићеве владе и део приватизационе приче у Србији која је многе породице оставила без прихода, а бројне привредне гиганте затворила.

 

Шта ће Бошко Обрадовић урадити када је реч о родној равноправности?

– Обратио се женама са конкретним решењима, он не заступа идеју равноправности, узалудне утакмице где се женама неприродно намеће улога мушкараца. Велики део кампање и теренског рада је провео у разговору и формулисању проблема и решења управо са женама. Не нуди квоте, већ сматра да жена мора бити поштована, стуб државе, баш као што је и стуб сваке породице, па самим тим жели да жене преузму водећу улогу у нашем друштву и да буду слободне и привилеговане.

 

Позивам све даме у Србији да свој глас дају Бошку Обрадовићу због…

– Јер је једини кандидат који препознаје праву снагу и мудрост жена и спреман је да им препусти кључну улогу у друштву. Бошко често каже „Жене ће спасити Србију“ и тако заиста и мисли. Ја у то чврсто верујем!

 

Извор: Ало.рс

Подели наShare on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0