Јањушевић: Нови избори – стара лажна прича о фабрици воде у Зрењанину

Јањушевић: Нови избори – стара лажна прича о фабрици воде у Зрењанину

Мене неће зачудити, ако и овог изборног циклуса грађани Зрењанина, буду позвани на отварање још једне фабрике воде, која се никад није изградила за ових 13 година. Стрпљењу је крај. Идемо да се изборимо сами. Ја вас позивам да подржите и Двери и Бошка Обрадовића као будућег председника Србије – рекла је у Зрењанину, народна посланица Двери, Марија Јањушевић.

„Данас сам у Зрењанину, као народни посланик, да Зрењанинци мени укажу на проблеме овога града. И просто је невероватно да грађани Зрењанина већ 13 година указују на један једини, највећи и најважнији, елементарни проблем пијаће воде.

Дакле наша деца пију нездраву воду. Заправо, то је оно што им градска власт нуди. Зрењанинцима се наплаћује техничка вода, као пијаћа, а грађани додатно морају да купују здраву пијаћу воду за себе и своју децу“ – рекла је народна посланица Двери.

Јањушевић је додала да је скандал, да грађани Зрењанина имају могућност да онлајн прате изградњу фабрике воде и сматра да је то изузетно ругање грађанима Зрењанина.

„Ја их молим да не верују никаквим онлајн презентацијама, већ да се сами прошетају до градилишта и заправо виде шта је истина. Двери су понудиле решење властима за проблем пијаће воде у Зрењанину. Не изградња фабрике воде, већ да држава стане иза националног  пројекта изградње регионалног водовода за Банат, са извориштем у Ковину. Тако би, не само Зрењанин решио свој проблем, већ и многи други градови. Ми смо овај предлог предали Скупштини у Зрењанину, али се то никада није нашло на дневном реду„ – наставила је Марија Јањушевић.

 

 

Народна посланица Двери је указала и на један проблем, који се дешава не само у Зрењанину, већ и у читавој Србији.

„Догађа нам се тренутно једна пошаст, инвазија активиста СНС-а, који опседају наше домове, ремете наш кућни ред и мир, питајући за кога ћете да гласате. И сви запослени у јавним предузећима су изложени страшном мобингу. Принуђени су да своју родбину и пријатеље стављају на некакве спискове, а онда ће ти грађани на тим списковима бити узнемиравани и позивани да долазе не разноразне догађаје, које СНС организује и морају да слушају функционере напредњака, како има дају лажна обећања“ – истакла је Јањушевић.

„Мене неће зачудити, ако и овог изборног циклуса грађани Зрењанина, буду позвани на отварање још једне фабрике воде, која се никад није изградила за ових 13 година. Стрпљењу је крај. Идемо да се изборимо сами. Ја вас позивам да подржите и Двери и Бошка Обрадовића као будућег председника Србије“ – закључила је Марија Јањушевић.

 

Информативна служба Српског покрета Двери

 

Подели наShare on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0