Народни посланик Марија Јањушевић у посети Кикинди

Народни посланик Марија Јањушевић у посети Кикинди

У оквиру председничке кампање, народни посланик Марија Јањушевић, посетила је новоотворену канцеларију Градског одбора Српског покрета Двери у Кикинди и изразила задовољство радом локалног одбора, на чијем је челу Чедо Гверо. Посебан дочек приредиле су дверјанке из Женске снаге Двери у Кикинди, на чијем је челу Силвија Бодо.

Уз присуство медија, народни посланик Марија Јањушевић је свечано отворила нову канцеларију, која се налази у самом центру Кикинде, у ул. Бранка Радичевића 11, у близини градске пијаце. Локалним медијима госпођа Јањушевић дала је изјаве и интервју, изразивши задовољство што су у одбору равноправно активни људи различитих националности; затим је разговарала са чланством из Кикинде и Мокрина.

 

 

Окружни руководилац Севернобанатског округа Горан Игић пренео је став више присталица Двери са севера Баната, да би ваљало заложити се за већу слободу месних заједница, то јест да месне заједнице имају своје рачуне и да не зависе од политичке воље локалних скупштина.

 

Горан Игић

Кикиндски одбор очекује да на предстојећим изборима за Председника Републике, резултат буде бољи и да многи Кикинђани гласају за Бошка Обрадовића, јер је показао да га, итекако занима, развој Баната и да је спреман да пружи пуну подршку овим рубним подручјима, која су услед депопулације и одласка младих, у проблему и са становишта безбедности.

 

 

Посета Кикинди, Марији Јањушевић је организована у склопу промоције Председничког кандидата са и међу одборима у нашој Српској Војводини.

 

Инфо-служба Градског одбора Српског покрета Двери у Кикинди

 

 

Подели наShare on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+2