Марија Јањушевић: Зорана Михајловић вређа студенте и говори им да су незналице

Марија Јањушевић: Зорана Михајловић вређа студенте и говори им да су незналице

 Ко је помислио да је понашање шефа посланичке групе СНС Мартиновића врхунац режимске бахатости, могао је да се увери да га је Зорана Михајловић надмашила.

Министарка је изјавила да су студенти незналице, јер за њихове захтеве није задужена Влада Србије.

Ова њена изјава израз је не само бахате власти, већ и једног режима који је јасно дао до знања да млади, успешни и талентовани студенти нису оно у шта Вучићева власт жели да улаже.

Вучићу је милија шема и комбинација са лажним представником пензионера, Кркобабићем, него јасан договор са младим и успешним студентима.

У кога он то улаже, ако не у студенте?

Можда у Зорану Михајловић, која се својом улогом Вучићевог адвоката препоручује за новог премијера?

Двери сматрају да је добро што Зорана није надлежна за захтеве студената, јер уверили смо се како она спроводи своје надлежности. Одлично се показала када је заустављена градња Јужног тока, затрпана базилика непроцењиве вредности и посечен Стари храст.

Оно што није добро, јесте бахатост и подсмех овим младим људима, херојима свог доба, покретачима оздрављења српског друштва.

Сме ли Зорана Михајловић да изађе међу ове студенте, да поразговара са њима, да им у лице каже да су незналице? Образована и културна омладина која жели да размишља својом главом и ниже десетке ће сасвим сигурно умети да јој пружи јасне аргументе зашто се обраћа директно оном који покушава да врши апсолутну власт, а не његовим поданицима.

Александар Вучић може да се од студената скрива иза Зоране Михајловић, али одају га његова дела, његови пријатељи Шредер, Курц, Рама, Мекејн.

Остаје да у наредном периоду Србија докаже да је достојна своје младости, своје будућности. Бахати режим са својим перјаницама, старлетама, лажним докторима наука и незадовољним газдама из иностранства, напокон ће морати да положи рачуне за продају магле, вређање здравог разума и достојанства свих грађана Србије, не само студената.

 

Марија Јањушевић
народни посланик

Подели наShare on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0