Костић: Дијаспора треба да подржи кандидатуру Бошка Обрадовића за председника Србије

Костић: Дијаспора треба да подржи кандидатуру Бошка Обрадовића за председника Србије

Једино ново, што се на политичкој сцени Србије појавило у протеклих годину дана су Двери. Нови људи, који немају укаљану политичку прошлост, које није окупила УДБА као скоро све досадашње политичке партије и њихове лидере, Двери су самоорганизовано изникле из народа и њему једино морају да положе рачуне.

 

 

Људи који одлучно држе свој патриотски курс и који већ 18 година не мењају своја политичка и национална уверења, како ветар дуне и како нам неко са стране наметне. Добро знамо ко смо, добро познајемо време у коме живимо и добро знамо шта Србија треба да ради у будућности, како би опет стала на ноге и постала најбогатија и најуваженија држава југоисточне Европе.

Да бисмо ово постигли, нама је неопходно укључење дијаспоре у друштвено-привредна дешавања у Србији. Ко успе да врати поверење дијаспоре у матичну државу и ко успе да укључи наше људе, а првенствено младе Србе из дијаспоре у овај процес, тај ће проузроковати  нову политичку револуцију на српској политичкој сцени и преображај целокупног, трулог, страначко-паразитског система.

 

 

Наступајући председнички избори су идеална прилика за то, а Српски покрет Двери кандидује човека који може бити Председник не само Србима у Србији, него свим Србима од Токија до Милвокија.

Бошко Обрадовић је једини политичар и председнички кандидат, који се бори да активно укључи људе из дијаспоре у преображај наше земље и искористи све њихове интелектуалне и моралне капацитете у развој посрнуле српске државности.

 

 

Бошко Обрадовић је у протеклих 18 година обишао 70 српских заједница по свету, чиме се не може похвалити ни један други кандидат за председника, а на многе друге који већ 25 година живе од политичких лажи и обмана би се могло указати прстом, као на оне који су опљачкали нашу дијаспору и срозали углед  српских политичара у расејању.

Двери су од 2002. године на својим Саборима српске омладине, угостили све значајније српске омладинско културно-патриотске организације из дијаспоре, чији су чланови данас по свету наши најпрестижнији научници, интелектуалци и спортисти,  који осветљавају образ Србији свуда где се појаве.

 

 

Двери су једина политичка организација која се у протеклом сазиву Скупштине и речима и конкретним предлозима кроз амандмане, борила да држава Србија више уважи дијаспору и Србе у региону.

Двери су једина политичка организација која је и у свом програму јавно, још пре 6 година ставила као свој приоритет, укључење дијаспоре у економски опоравак Србије и предложила конкретне мере да наши стручњаци из расејања, преузму руковођење државних фондова и државних предузећа.

Ми кандидујемо младог, образованог, честитог  и храброг политичара за председника Србије, који нема страха да се супротстави било коме, ко уништава и понижава Србију и на домаћем и на међународном плану.

 

 

Ми кандидујемо човека који ће отворити двери (царска врата) Србији и њеним грађанима за улазак у друштво најпоштованијих и најцењенијих светских народа.

Чујте Срби из дијаспоре! Знајте да напокон имате за кога да гласате на предстојећим председничким изборима, и да долази време, када ће наша и ваша Србија бити свима нама истинска мајка која прихвата једнако и са пуно љубави сву своју децу, без обзира да ли долазе из Јоханезбурга, Београда или Чикага.

 

Иван Костић,

Народни посланик и
члан Председништва Двери

Подели наShare on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0
Ознаке: