Костић: Нећемо да нам деца иду за Словачку и праве веш машине, желимо их овде

Костић: Нећемо да нам деца иду за Словачку и праве веш машине, желимо их овде

Част ми је што је Бошко Обрадовић наш председнички кандидат, јер се он осамнаест година бори и од своје идеје не одступа. Данашњи политичари су само мењали дресове за нове идеје и лични интерес. И част ми је, што сам део једног покрета који није створен од стране иностраних служби, већ га је основала једна група младих људи, који воле своје земљу, и који стоји на једном правом, истинском путу за преображај Србије и сигуран сам да долази време за победу Двери – рекао је народни посланик Двери, Иван Костић.

 

 

„Као председник скупштинског Одбора за дијаспору, имао сам прилике да се упознам са животом наших људи и у Европи и у читавом свету. И оно што сам видео и схватио је заиста поражавајуће. Ми смо најјефтинија радна снага у Европи. Педесет хиљада грађана Србије годишње одлази да ради у иностранство, а од тога је двадесет и једна хиљада високо образованих људи. Да ли ми треба да будемо та генерација која ће гајити своју децу, да би отишла да раде у Словачку, за пултом, да праве телевизоре или веш машине“ – рекао је председник Одбора за дијаспору и Србе у региону, Иван Костић.

Костић је рекао да Двери то не желе, већ да ова држава мора бити сигурно место, где ће обичан човек моћи да поштено живи од поштено зарађене плате.

„Ми немамо чега да се стидимо. Нисмо као данашњи политичари, у вези са криминалцима. Па се поставља питање, да ли су данас политичари криминалци или су криминалци политичари? Да ли су полицајци нарко дилери или су нарко дилери полицајци?“ – додао је Иван Костић.

Он је још рекао да су државне институције уништене и понижене већ задњих тридесет година.

 

 

„Ми морамо да заведемо ред у овој држави. Ми морамо да доведемо нове људе, који ће увести нова правила. Двери у то верују. Ми на политику гледамо као на једну велику идеју. Верујем да ће људи сутра, када Двери дођу на власт, моћи да се запосле, а да не морају да буду чланови Двери. То је победа над неморалном политиком која се данас води у Србији“ – истакао је Костић.

И позвао све да се укључе у широки фронт, који ће, како је рекао, моћи нешто да промени у својој држави.

„Ми нећемо красти ову државу и јавна предузећа. Ми желимо да обновимо Србију. И част ми је што је Бошко Обрадовић наш председнички кандидат, јер се он осамнаест година бори и од своје идеје не одступа. Данашњи политичари су само мењали дресове за нове идеје и лични интерес. И част ми је да сам део једног покрета који није створен од стране иностраних служби, већ га је основала једна група младих људи, који воле своју земљу, и који стоји на једном правом, истинском путу за преображај Србије и сигуран сам да долази време за победу Двери“ – закључио је народни посланик Двери, Иван Костић.

 

Информативна служба Српског покрета Двери

Подели наShare on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0