Novosti

Predstavnici SZS blokirali saobraćaj na Terazijama zbog najavljenih radova

Tanjug

Predstavnici SZS blokirali saobraćaj na Terazijama zbog najavljenih radova

Predstavnici beogradskih odbora SZS protestovali su na Terazijama, tako što su na ulicu postavili džakove sa solju za puteve i na nešto manje od sat vremena blokirali saobraćaj u znak negodovanja što će od sutra centar grada biti zatvoren zbog radova oko Trga Republike.Predsednik GrO Dveri Beograd Jugoslav Kiprijanović je izjavio da se gradska organizacija Dveri priključuje akciji kako bi sprečili da „bahata, bezobrazna i lopovska vlast otme Beograd Beograđanima“.


Predsednik opštine Stari grad Marko Bastać kazao je da je to blokada upozorenja, jer žele da ukažu na to kako će Beograd izgledati od sutra.
Posle izjava za medije, aktivisti su sklonili džakove sa ulice i saobraćaj u tom delu grada je normalizovan.Info služba Dveri


Podeli vest:

Komentari (1)

  1. цар

    Предлажем блокаду Скупштине града кад генијалци уђу.

    Odgovori

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.