Novosti

Prijepolje: Vlast se obrukala o preduzeće „Elan“

Elan

Prijepolje: Vlast se obrukala o preduzeće „Elan“

Zindović odbio da Zahvalnicom nagradi važan jubilej dug šest decenija uspešnog rada.

Čuveno prijepoljsko preduzeće Elan danas je proslavilo jubilej sa kojim se ponosi desetine zaposlenih radnika, i stotine onih koji su u njemu radili a danas su u penziji.


Dveri u Prijepolju napominju da je Elan  jedina firma koja je opstala iz sistema privrednih subjekata koji su nekada činili okosnicu razvoja prijepoljskog kraja, koja je danas u vlasništvu malih akcionara 62% i države 38%.


Ovim povodom, na zvanični zahtev i molbu direktora Gorana Sekulića predsednik opštine Dragoljub Zindović odbio je da uzme u razmatranjei dodelu simboličke nagrade sa Zahvalnicom prema ovom preduzeću.


Dveri smatraju da je Zindović  morao nagraditi “Elan” koji trenutno zapošljava 60 ljudi, a u planu ima i zapošljavanje novih mladih radnika.


Ostaje enigma kojim se to motivima vodio Dragoljub Zindović kada je odbio da dodeli priznanje Zahvalnice preduzeću Elan, ali Prijepoljce od njega i ove najgore vlasti  u istoriji Prijepolja  više ništa ne čudi, uostalom onako kako su započeli mandat,tako će ga po svoj prilici i završiti, neslavno.Borko Puškić,

odbornik Srpskog pokreta DVERI u Skupštini opštine Prijepolje


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.