Насловна » Безбедност за нашу државу

Безбедност за нашу државу

bezbednost1

Србија се све више приближава НАТО пакту који нас је бомбардовао бомбама са осиромашеним уранијумом, што за последицу има нагли пораст канцерогених обољења у нашем народу. Укидање обавезног служења војног рока, уз критично мали бројни састав професионалног дела војске и несавремено наоружање, онемогућавају успешну одбрану државе и националних интереса. Вештачки изазвана и руковођена мигрантска криза прети да од Србије направи највећи азилантски центар у Европи, што доводи у питање здравствену и општу безбедност државе. Припадницима снага безбедности смањују се плате и дневнице што је недопустиво.

Шта ће Двери урадити

Војска Србије биће преименована у Српску Војску. Залажемо се за повратак обавезног служења војног рока за све пунолетне и здравствено способне мушкарце. Војна обука не би трајала дуже од три месеца, а целокупан војни рок не дуже од шест месеци. У исто време треба обновити традицију јавних радова које организује и изводи војска, као начин да се помогне изградња земље сопственим снагама и ресурсима.
Неопходно је да се законски регулише одредба да се ниједан мушкарац не може запослити у државну службу уколико није одслужио војни рок.
Приоритет је и развијање сопствене производње наоружања и опреме кроз обнову и повећање капацитета домаћих војно-техничких института и наменске индустрије.
Србија не треба да буде члан НАТО, а треба да подржи иницијативу о успостављању новог Споразума о недељивој колективној безбедности који је предложила Руска Федерација и појача сарадњу са ОДКБ.
Потребна нам је и војно-техничка сарадња и набавка новог наоружања од Руске Федерације.
Уложићемо у реновирање објеката и обнову техничких средстава МУП-а.
Омогућићемо законско дефинисање статуса и права свих ратних војних ветерана, инвалида и породица погинулих – учесника у ратовима од 1991-1999.
Обновићемо војно судство, војне објекте, војну механизацију и пољопривредна добра, као и војни спорт.
Ограничићемо пролазак миграната преко територије Србије.

Подели наShare on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0