Насловна » Србија ван ЕУ и у савезу са Русијом

Србија ван ЕУ и у савезу са Русијом

evropa1

Више од 15 година налазимо се на погубном путу у ЕУ по сваку националну цену. За то време смо изгубили преко пола милиона грађана, уништена нам је производња и економија, а Србија је постала економска и политичка колонија оних који су нас бомбардовали 1999. године. На том ЕУ-ћорсокаку од нас се захтева и правно признање Косова, дозвола увоза ГМО хране, увођење санкција Русији и улазак у НАТО, затим растурање породице и предаја последњих природних и привредних ресурса…
У ЕУ нећемо ући још најмање 10 година, а питање је да ли ће ЕУ тада и постојати.

Шта ће Двери урадити

Залажемо се за хитан прекид са погубном политиком да ЕУ нема алтернативу, и повратак националном интересу у међународним односима.
ЕУскептична политика постаје доминантна и у Европи, где у многим земљама побеђују евроскептици – од Француске, Аустрије, Мађарске, до Данске и Енглеске.
Двери се залажу за Европу нација, и билатералну сарадњу са свим европским државама која је у обостраном интересу.
Главни спољнополитички партнер Србије треба да буде Русија. Свет је доживео стратешке промене и Русија је постала незаобилазан светски фактор. У највећем политичком, војном и економском интересу Србије је блиска сарадња са Русијом, што је уосталом и политика највећих европских земаља. Ми хоћемо исто што и они.
Двери сматрају да Косово и Метохију треба прогласити окупираном територијом и поништити Бриселски споразум. Било који евентуални разговори о Косову и Метохији се могу водити само у оквиру Савета безбедности Уједињених нација.

Подели наShare on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0