Novosti

Dveri: Puna podrška protestu penzionera

Dveri: Puna podrška protestu penzionera

Srpski pokret Dveri daje podršku i izražava saglasnost sa pravednim zahtevima Udruženja sindikata penzionera Srbije da se po hitnom postupku ukine neustavni Zakon o privremenoj isplati penzija i da se pod hitno uvedu državne mere u cilju nadoknađivanja otetih penzija i poboljšanja materijalnog stanja i socijalno-ekonomskog položaja naših najstarijih sugrađana.

Pozivamo sve članove, simpatizere i glasače Dveri da se priključe protestu penzionera i da u utorak, 1.novembra u 11 časova ispred Trga Nikole Pašića kod zgrade Doma sindikata svojim prisustvom daju podršku jednoj od najugroženijih kategorija stanovništva u Srbiji - penzionerima. Zaustavimo dalju tiraniju MMF-a i Svetske banke nad građanima Srbije! Vlastodršcima poručujemo: Ko ne brine o svom narodu, nije dostojan da ga predvodi!  

Info služba Srpskog pokreta Dveri   protest-penzionera-2016-11-01  

Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.