Novosti

Radoš Pejović: Porodična politika je ključna u programu Saveza za Srbiju

RTV Santos Zrenjanin

Radoš Pejović: Porodična politika je ključna u programu Saveza za Srbiju

Na KZN održanoj u Zrenjaninu, Radoš Pejović, član Predsedništva Dveri je izneo razloge zašto je glasao ZA Savez za Srbiju i pozvao da se prestane sa medijskim linčom i progonom Dveri zbog ove odluke.

„Verujemo da je ova odluka dobra zato što je ovo jedini način da skinemo sa vlasti ovaj lopovski i mafijaški sistem. Posebno mi je važno, kao predsedniku Saveta za porodicu srpskog pokreta Dveri, što se u ovih 30 tačaka našla i porodica i ja lično verujem da ćemo uspeti da porodične vrednosti napokon stavimo u centar društveno – političkih dešavanja u Srbiji.“ – rekao je Pejović.


Po njegovim rečima potvrda da je ovo dobra odluka je upravo medijski linč koji nad Dverima već danima sprovode režimski mediji poput Pinka, Informera i Alo-a.


On je dodao da će jedna od tribina Saveza za Srbiju u avgustu biti održana i u Zrenjaninu i pozvao je sve sugrađane da do tada pročitaju 30 tačaka programa Saveza i da na tribini pitaju sve što ih zanima.


 

Savet za porodicu  DveriPodeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.