Novosti

Rekonstrukcija Sava centra -  kada?

Rekonstrukcija Sava centra - kada?

Prošlo je preko 40 godina od kada je izgradjen Sava centar i jasno je da ovaj simbol naše prestonice zaslužuje rekonstrukciju.

Srpski pokret Dveri insistira da sve informacije u vezi koncesije Sava centra budu dostupne javnosti kako bi se istovremeno sprečile bilo kakve zloupotrebe kojoj je ova vlast sklona. Takođe,  postavljamo pitanje zašto je ponuda jedne od najuspešnijih srpskih kompanija odbijena iako je apsolutna bila najbolja na tenderu? Da li je razlog nepotpune dokumentacije zapravo paravan za osvetu političkim neistomišljenicima?


Smatramo da je turizam ( u ovom slucaju kongresni turizam) jedan od najvećih potencijala za ekonomski razvoj naše zemlje i stoga je potrebno da infrastruktura prati profilisanje Srbije na svetskoj turističkoj mapi.

Ranko Radović

OO Zvezdara

Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.