Novosti

Sabor Dveri u južnom Banatu

Sabor Dveri u južnom Banatu

U nedelju, 18. Juna 2017. godine, Gradska organizacija Dveri u Pančevu je bila organizator i domaćin Sabora svih lokalnih organizacija Dveri u južnom Banatu. Pored članova Uprave svih lokalnih organizacija, Saboru su prisustvovali i predsednik pokreta Boško Obradović, narodni poslanik Marija Janjušević, kao i predsednik IO Aleksandar Tanasković.

Na sastanku je analiziran prethodni rad i konstatovano da je oblast južnog Banata uvek ispunjavala preuzete obaveze, da su lokalne organizacije Dveri najstabilnije i utvrđene u stavovima Dveri, a samim tim i u odličnoj međusobnoj komunikaciji i saradnji.  Primetan je porast članstva i raduje što se sve više ljudi učlanjuje i uzima učešće u radu pokreta.

Konstatovano je i da je ostvaren sjajan rezultat na lokalnim izborima u Kovinu, pre dva meseca, kada su Dveri dobile dva odbornika i postali parlamentarni. Stanovnici Kovina će ubuduće imati istinske zastupnike i ljude koji će štititi njihov interes  od stranačko-parazitskog sistema vladajućih stranaka. Takođe, nakon predsedničkih izbora, uspehom u Kovinu potvrđujemo da su Dveri najaktivnija i najsigurnija alternativa Vučićevoj partokratiji.

Razgovaralo se o izborima koji nas očekuju na proleće, sigurnim lokalnim izborima u Beogradu, kao i mogućim vanrednim parlamentarnim izborima.  Konstatovano je da ne postoji stranka koja se samostalno može suprotstaviti diktaturi SNS i AV, niti se može samostalno izboriti za fer i demokratske izbore, kao i slobodne medije. U tom smislu, Dveri smatraju da je neophodno da sve istinske opozicione stranke treba da sarađuju u ostvarenju tog cilja. U suprotnom, saradnja i zajednički bojkot nameštenih i nefer izbora,  je jedini ispravan put.

U nastavku, kao i uvek, članovi Dveri koriste svaku priliku da sa svojim porodicama provedu najlepše trenutke. Upriličeno je takmičenje u kuvanju riblje čorbe, a kuvar najukusnije je dobio na poklon: majicu, zastavu i značku Dveri.

 -

Info služba Dveri - Pančevo


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.