Novosti

Samostalni sindikat Telekoma Srbije: Boško, mi smo sa vama!

Samostalni sindikat Telekoma Srbije: Boško, mi smo sa vama!

Danas i juče si pokazao da si dostojan poverenja. Meni, a i velikoj većini građana si dao nadu za život u Srbiji, nadu da će pravda uskoro trijumfovati.

Neće mi Bog zameriti ako kažem da te je ovih dana, dana najznačajnijih u toku Vaskršnjeg posta, stavio na velika iskušenja u liku Srpskog političkog Mesije. Danas i juče si pokazao da si dostojan njegovog poverenja. Meni, a siguran sam i velikoj većini građana si dao nadu za život u Srbiji, nadu da će pravda uskoro trijumfovati i sve tvoje proklamovane ideje i konačno zaživeti. Moji sindikalci i ja, a takođe i većina radnika u Telekomu, bez dileme sam siguran, da su svakog sekunda uz tebe jer su nam ti i tvoji saborci jedina nada i garancija da nas sada već registrovani lopovska banda neće prodati.  

Iskreno do kraja sa vama, Vaš socijalni partner,

SAMOSTALNI SINDIKAT TELEKOMA SRBIJE

predsednik, Bratislav Lazić s.r.

Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.