Српски Покрет Двери - Лого
Search

Бошко Обрадовић: Београд синоћ послао јасну поруку властима — откажите Европрајд

Више десетина хиљада православних верника и породичних људи који су синоћ прошетали централним београдским улицама послали су више него јасну поруку владајућем режиму да најављени Европрајд у септембру не сме бити одржан против воље већине грађана Србије.

    Иако су велики медији игнорисали овај највећи опозициони протест у последњих неколико година, сигуран сам да се став породичних људи далеко чуо и да Евро-НАТО-прајд мора бити отказан из моралних, финансијских, здравствених и безбедносних разлога. Ово је само почетак буђења хришћанске, породичне и слободарске Србије која неће дозволити вређање јавног морала и већинске традиционалне Србије. Већина више неће ћутати и трпети наметање туђинских идеологија које желе да васпитавају нашу децу. Зато је слоган јучерашњег протеста ДАЉЕ РУКЕ ОД НАШЕ ДЕЦЕ био потпуно примерен.

 

Иако су Вучићева власт и прозападна опозиција јединствене око подршке Евро-НАТО-прајду, од синоћ је видљив трећи пут и права опозиција и садашњој и бившој власти које су увеле геј парадирање Србијом.

До септембра ће породичне шетње и литије бити само још масовније и зато поручујем актуелној власти да што пре откаже ову непотребну и срамну манифестацију. У супротном, видимо се 28. августа на новом протесту у још већем броју који власт више неће моћи да игнорише. 

Бошко Обрадовић

Председник Двери

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: