Српски Покрет Двери - Лого

Бошко Обрадовић: Београд синоћ послао јасну поруку властима — откажите Европрајд

Више десетина хиљада православних верника и породичних људи који су синоћ прошетали централним београдским улицама послали су више него јасну поруку владајућем режиму да најављени Европрајд у септембру не сме бити одржан против воље већине грађана Србије.

    Иако су велики медији игнорисали овај највећи опозициони протест у последњих неколико година, сигуран сам да се став породичних људи далеко чуо и да Евро-НАТО-прајд мора бити отказан из моралних, финансијских, здравствених и безбедносних разлога. Ово је само почетак буђења хришћанске, породичне и слободарске Србије која неће дозволити вређање јавног морала и већинске традиционалне Србије. Већина више неће ћутати и трпети наметање туђинских идеологија које желе да васпитавају нашу децу. Зато је слоган јучерашњег протеста ДАЉЕ РУКЕ ОД НАШЕ ДЕЦЕ био потпуно примерен.

 

Иако су Вучићева власт и прозападна опозиција јединствене око подршке Евро-НАТО-прајду, од синоћ је видљив трећи пут и права опозиција и садашњој и бившој власти које су увеле геј парадирање Србијом.

До септембра ће породичне шетње и литије бити само још масовније и зато поручујем актуелној власти да што пре откаже ову непотребну и срамну манифестацију. У супротном, видимо се 28. августа на новом протесту у још већем броју који власт више неће моћи да игнорише. 

Бошко Обрадовић

Председник Двери

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: