Српски Покрет Двери - Лого
Search

Двери: Новац за параду уплатите за лечење оболеле деце

У земљи где влада бела куга, где се деца лече СМС порукама, а грађани стрепе од глади, након крађе на изборима, укидању готово свих људских права, коначно се јавила министарка Чомић да заштити права хомосексуалаца и укине право на мишљење Српског покрета Двери.

    Српски покрет Двери апелује у име обесправљених грађана, да геј парада није прихватљива за 85% грађана, да је промоција хомосексуализма врло опасна за целокупно друштво и на крају да управо власт злоупотребљава и угрожава ову заједницу парадом која треба да прикрије економски суноврат и све афере. Министарки Чомић није доста „обична“ геј парада, већ би да од Београда и Србије прави европску престоницу хомосексуализма и нови симболички центар антихришћанских и антипородичних вредности, као и да ауторитарно намеће ЛГБТ агенду.

Подсећамо министарку Чомић на базична људска права која никада није покушала да заштити као што је право на рад, право за здравствену заштиту, право за здраву животну средину, као и на чињеницу да у земљи где грађане хапсе због објаве на Твитеру, одржавање параде није тема.

Тужно је, али и врло илустративно, да у Србији о људским правима одлучује особа чији је (не)морал поднео да из Демократске странке пређе на Вучићево канабе и годинама мирно гледа сатирање свих људских права и достојанства грађана.

Стога позивамо министрку Чомић да се придружи апелу Двери да се парада откаже, а стотине милиона из буџета намењених промоцији хомосексуализма усмере на лечење деце, пронаталитетне мере и промоцију основних људских права у Србији.

Инфослужба Двери

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: