Двери присутне на протесту против ГУП у Новом Саду, СНС батинаши и полиција тукли грађане

СНС батинаши и полиција заједнички тукли окупљене грађане. Представнци Српског покрета Двери, предвођени председником покрајинског одбора Двери за Војводину и председником градском одбора Двери у Новом Саду Иваном Стојановић, подржали су и присуствовали протесту грађана против усвајања Генералног урбанистичког плана (ГУП) у Новом Саду.

Грађани Новог Сада су се окупили пред седницу Скупштине града како би спречили усвајање ГУП-а који отвара врата даљем урбанистичком хаосу у Новом Саду, као и наставку криминала и корупције између новосадских функционера СНС и њима блиских инвеститора. Овом приликом градоначелник Новог Сада Милош Вучевић и новосадска власт су поставили ограду испред Скупштине Војводине како грађани не би могли прићи згради, а ангажовано је и приватно обезбеђење, тј. СНС батинаши. Када су грађани покушали да уклоне ограду, СНС батинаши, очигледно из разних криминогених средина, почели су да туку грађане, да би им се кратко после тога, у премлаћивању али и хапшењу грађана, придружила и полиција. Ово је само наставак СНС силеџијства према већ опробаном рецепту, у коме прво СНС батинаши туку људе, а онда долази полиција која те исте људе хапси.

Српски покрет Двери ће, као и увек до сада, бити уз своје грађане широм Србије и супротстављаће се сваком виду криминила и корупције. Поручујемо представницима СНС да ће одговарати пред законом за све нелегалне радње, а њиховим батинашима да, по паду СНС-а са власти, неће избећи руку правде.

Инфослужба Двери

Како је изгледао протест у Новом Саду и изјаву Иване Стојановић можете погледати овде:

Share on whatsapp
Share on telegram