Српски Покрет Двери - Лого
Search

Костић: Двери поздрављају потписивање споразума министарстава спољних послова Србије и Русије

Српски покрет Двери је већ дуже време захтевао од Министарства спољних послова Србије да направи овакав споразум, јер је Русија једини гарант очувања Косова и Метохије у саставу Србије, у међународним организацијама.

     Потписивање овог споразума је изузетно важно за очување територијалног интегритета Србије, јер омугаћа координисано активирање захтева Републике Србије са Руском Федерацијом у оквиру Генералне скупштине и Савета безбедности УН.

За нашу будућност је неопходно да правимо партнерства и мимо Европске уније, јер управо Руска Федерација и друге земље света не условљавају нашу земљу са политичким и економским санкцијама, ако се слепо не придржавамо њихових диктата и препорука.

Такође, предлажемо известиоцу Европског парламента за Косово Виоли фон Крамон и њеним политичким представницима из редова српске либералне опозиције да велика већина народа у Србији није спремна да се одрекне своје јужне покрајине зарад вишедеценијског покушаја уласка Србије у Европску унију, поготово јер смо сведоци краја тог политичког ГМО пројекта са центром у Бриселу.

Српски покрет Двери инсистира на политичкој, економској и војној неутралности, тако да стога морамо сарађивати са свим државама света које су у овом моменту наши савезници у очувању нашег суверенитета и економског просперитета.

мр Иван Костић

Народни посланик
Потпредседник Двери

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: