Српски Покрет Двери - Лого

Костић: Двери поздрављају потписивање споразума министарстава спољних послова Србије и Русије

Српски покрет Двери је већ дуже време захтевао од Министарства спољних послова Србије да направи овакав споразум, јер је Русија једини гарант очувања Косова и Метохије у саставу Србије, у међународним организацијама.

     Потписивање овог споразума је изузетно важно за очување територијалног интегритета Србије, јер омугаћа координисано активирање захтева Републике Србије са Руском Федерацијом у оквиру Генералне скупштине и Савета безбедности УН.

За нашу будућност је неопходно да правимо партнерства и мимо Европске уније, јер управо Руска Федерација и друге земље света не условљавају нашу земљу са политичким и економским санкцијама, ако се слепо не придржавамо њихових диктата и препорука.

Такође, предлажемо известиоцу Европског парламента за Косово Виоли фон Крамон и њеним политичким представницима из редова српске либералне опозиције да велика већина народа у Србији није спремна да се одрекне своје јужне покрајине зарад вишедеценијског покушаја уласка Србије у Европску унију, поготово јер смо сведоци краја тог политичког ГМО пројекта са центром у Бриселу.

Српски покрет Двери инсистира на политичкој, економској и војној неутралности, тако да стога морамо сарађивати са свим државама света које су у овом моменту наши савезници у очувању нашег суверенитета и економског просперитета.

мр Иван Костић

Народни посланик
Потпредседник Двери

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: