Српски Покрет Двери - Лого

Посланик Европског парламента Николас Беј у посети посланичком клубу Двери у Народној скупштини

У посети посланичком клубу Српског покрета Двери, у Народној скупштини Републике Србије, боравио је посланик Европског парламента и потпредседник француске партије „Реконкет“ Николас Беј, као и др Алекси Труд, професор Универзитета у Версају и аутор књиге „Француска и Србија: Векови пријатељства“.

    Делегацију Српског покрета Двери, коју је предводио председник Бошко Обрадовић, чинили су народни посланик проф. др. Тамара Миленковић Керковић, народни посланик Борко Пушкић и Интернационални секретар др Андреј Митић.

У срдачном разговору изнето је уверење о потреби очувања хришћанске, традиционалне, пропородичне Европе суверених нација. Посебно занимање француски представници су показали према статусу Косова и Метохије, положају српског народа, и праведном настојању Србије да очува свој територијални интегритет. Француски европарламентарци из конзервативних партија, који су боравили у Скупштини Србије, намеравају да посете КиМ, како би након боравка тамо обавестили Европски парламент о животу и страдању Срба у окупираној српској покрајини.

Изражавајући сагласност о потреби очувања заједничких национално-конзервативних вредности, председник Обрадовић и потпредседник Беј, изразили су спремност за наставак сарадње између Српског покрета Двери и француске партије „Реконкет“, на корист српског и француског народа, али и Европе у целини.

Инфослужба Двери

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: