Српски Покрет Двери - Лого
Search

Посланик Европског парламента Николас Беј у посети посланичком клубу Двери у Народној скупштини

У посети посланичком клубу Српског покрета Двери, у Народној скупштини Републике Србије, боравио је посланик Европског парламента и потпредседник француске партије „Реконкет“ Николас Беј, као и др Алекси Труд, професор Универзитета у Версају и аутор књиге „Француска и Србија: Векови пријатељства“.

    Делегацију Српског покрета Двери, коју је предводио председник Бошко Обрадовић, чинили су народни посланик проф. др. Тамара Миленковић Керковић, народни посланик Борко Пушкић и Интернационални секретар др Андреј Митић.

У срдачном разговору изнето је уверење о потреби очувања хришћанске, традиционалне, пропородичне Европе суверених нација. Посебно занимање француски представници су показали према статусу Косова и Метохије, положају српског народа, и праведном настојању Србије да очува свој територијални интегритет. Француски европарламентарци из конзервативних партија, који су боравили у Скупштини Србије, намеравају да посете КиМ, како би након боравка тамо обавестили Европски парламент о животу и страдању Срба у окупираној српској покрајини.

Изражавајући сагласност о потреби очувања заједничких национално-конзервативних вредности, председник Обрадовић и потпредседник Беј, изразили су спремност за наставак сарадње између Српског покрета Двери и француске партије „Реконкет“, на корист српског и француског народа, али и Европе у целини.

Инфослужба Двери

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: