Novosti

Saopštenje Info službe povodom navoda u medijima

Saopštenje Info službe povodom navoda u medijima

Informativna služba Srpskog pokreta Dveri poziva sve zainteresovane za naše tekuće aktivnosti i dalje političke planove da joj se direktno obrate, a ne da šire informacije iz neproverenih izvora.

Srpski pokret Dveri svakako ne može stupiti ni u kakve nove opozicione saveze bez odluke Predsedništva i Glavnog odbora Pokreta, koji o tome nikada nisu raspravljali.


Dveri se zalažu za saradnju u opoziciji za smenu ove vlasti, posebno kada je u pitanju borba za slobodu medija i poštene izbore, dok sve drugo mora biti predmet posebnog odlučivanja. Ako to bude tema na rukovodećim organima Pokreta u budućnosti, mi ćemo automatski obavestiti javnost.


Tekuće spekulacije razumemo samo kao skretanje pažnje sa važnih državnih i društvenih tema, kao i ozbiljnog opozicionog rada i nastupa narodnih poslanika Dveri u Narodnoj skupštini.


 

Info služba Dveri


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.