Autorski tekstovi

„Šarganska osmica na Kosovu polju“

„Šarganska osmica na Kosovu polju“

Gospodine Vučićeviću u vaše izlaganje kao da je Nušić malo upetljao prste i kao što reče gospođa ministarka „Viđen si za Ivanjicu“!

Pošto ne gledam tu „nazovi televiziju“, koja ima nacionalnu frekvenciju, od poznanika saznadoh da je 06.09.2018. godine u njihovom jutarnjem programu ( Dea i Sarapa), gostovao Dragan J. Vučićević.


Pomislih ništa neobično pa tu samo takvi novinari i eksperti i gostuju, oni koji podržavaju ovo jednoumlje, pa još kad se razgalame i počnu da se svađaju sami sa sobom, pošto na  toj televiziji ne može da se čuje  drugačije mišljenje . Na toj kao i na ostalim televizijama sa nacionalnom frekvencijom nema gostovanja npr. opozicionih lidera koji imaju sasvim drugačije mišljenje, niti stručnjaka iz raznih oblasti koji su nepodobni.


Tog jutra gospodin Vučićević u svom zanosu braneći ovu vlast i ubeđujući gledaoce kako treba da „priznamo nekakve granice“ i objašnjavajući šta će se sve desiti ako to ne uradimo, pripoji Mokru goru i Šrgansku osmicu Kosovu i Metohiji. Kako reče - tamo kod Kuste gde se vozimo vozom „nostalgija“, popularnim  ćirom sve je Kosovo i tu će biti neka linija razgraničenja .


Verovatno, pošto predsednik države najavljuje da će za 20-30 godina i Vranje biti šiptarsko, Vučićević mora brže, jače, bolje i još dalje, pa rešio da im ponudi sve do Zlatibora i Užica.


Na sreću ima nas koji zastupamo drugačija mišljenja od ovoga što zastupa Vučićević i njemu slični, i dobro znamo gde je Mokra gora i Šarganska „petlja“ ili osmica, mada zapetljano je i na Kosovu i Metohiji ali doći će vreme kada će se i ta „petlja“ raspetljati po pravdi i istini, a one su svakako na našoj strani!


Gospodine Vučićeviću u vaše izlaganje kao da je Nušić malo upetljao prste i kao što reče gospođa ministarka „Viđen si za Ivanjicu“!


 

Član Glavnog odbora

Željko MarjanovićPodeli vest:

Biografija : Željko Marjanović