Novosti

Savet žena Dveri: Osuđujemo zloupotrebu žena od strane SNS

Savet žena Dveri: Osuđujemo zloupotrebu žena od strane SNS

Savet žena Dveri apsolutno osuđuje ponovnu zloupotrebu žena od strane Vučića, Vesića i drugih režimskih Jutki.

Danas je u svom radu osujećeno više narodnih poslanika Republike Srbije, odbornika Skupštine grada Beograda kao i predsednik jedne gradske opštine, sramnim činom “večitog zamenika gradonačelnika” - Gorana Vesića. On je zloupotrebio manji broj žena, među kojima je bilo i onih sa istaknutim funkcijama u SNSu, na taj način što ih je pozvao i postavio ispred ulaza u Skupštinu grada Beograda, kako bi onemogućile odbornike opozicije da uđu u gradsku kuću i mirno predaju svoje zahteve i da iskažu nezadovoljstvo povodom uništavanja Beograda od strane gradske vlasti.


Mi se upravo borimo da ni jedna žena u Srbiji ne bude prinuđena da ružnim povicima, psovkama i scenama po već viđenom scenariju služi za prikrivanje malverzacija vlasti kojih je sve više i koje je sve teže sakriti od očiju javnosti. Sve mi smo i poslovne žene, i nečije majke i supruge i nikada ne bismo tolerisale nasilje prema ženama, a nasilje je upravo ono što je Vesić danas uradio nateravši ove žene na onakvo nedostojanstveno ponašanje.


Na ovaj način je pokazana sva bahatost, bezobzirnost i nebriga vlasti za Beograđane, ali i za sve žene bez obzira da li su u vlasti ili opoziciji, čemu se kao pre svega porodični Pokret oštro suprotstavljamo i osuđujemo


Žene iz Dveri će se uvek boriti za dostojanstvo i bezbednost svake žene u Srbiji računajući i naše koleginice iz SNS koje su na ovako sraman način zloupotrebljene i ponižene.


 

Info služba Dveri


Podeli vest:

Komentari (1)

  1. Savić

    Nisam baš za metode koje koristi Boško ali je toliko providno da stvarno i od Vučića je mnogo zar on misli da smo svi tolike dijabole da je to nameštaljka.koristiti žene u tu srhu je apsurd ali šta traže na vratima toliko žena.pa ne možeš tv da upališ da na njemu nije vučko aprobleme Sava male ,Zastave,Bora ,magistrale,,Fabrika litjuma,preveliki parlament,abnormalne plate u narodnoj banci tehnogasu,ijoš mnogo toga

    Odgovori

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.