Novosti

Savez za Srbiju neće učestvovati na kolegijumu Narodne skupštine

Savez za Srbiju

Savez za Srbiju neće učestvovati na kolegijumu Narodne skupštine

Zahtev velikog narodnog protesta „Svi kao jedan“, održanog u subotu, 13. aprila, jeste uspostavljanje dijaloga vlasti i opozicije o uslovima za održavanje poštenih izbora i slobodi medija.

Kolegijum šefova poslaničkih grupa nije mesto na kojem se vodi takav dijalog.


Imajući u vidu zahteve protesta i Sporazum sa narodom koji smo potpisali, jasno smo se obavezali na bojkot rada skupštine, te SzS neće učestvovati na kolegijumu Narodne skupštine.

 


Pres-služba Saveza za Srbiju


Podeli vest:

Komentari (1)

  1. Momir Djurdjevic

    Iskreno mislim da je Boško stasao u pravog lidera,govori razumljivo,jasno, bez politikanske frazeologije,narod shvata da je uporan,elokventan,bez putera na glavi,mladi ga razumeju,jer tu ima i socijalnog ,levicarskog i tradicionalnog.Izadite Boško iz ove priče sa ukaljanima,profilisite se i kao pokret i mislim da ce vam se narod oduziti. Moj skromni savet,sugestija.

    Odgovori

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.