Novosti

Savez za Srbiju osuđuje napad na poslanike Dveri

N1 printskrin

Savez za Srbiju osuđuje napad na poslanike Dveri

Vlast pokazala svoje nasilničko lice time što je dopustila parapolicijskim batinašima iz SNS i SRS da napadaju narodne poslanike i time što u galeriji Narodne skupštine sede osvedočeni kriminalci i lica osumnjičena za ubistvo Olivera Ivanovića.

Savez za Srbiju osuđuje napad vozača Vojislava Šešelja na narodne poslanike Dveri. Smatramo da je nedopustivo da ovo lice sa bejzbol palicom ispred Narodne skupštine napada narodne poslanike Dveri i udara Jugoslava Kiprijanovića, člana Predsedništva Dveri a da policija ne reaguje na ovo nasilje.


Savez za Srbiju osuđuje i smatra da je nedopustivo da sednicu sa skupštinske galerije posmatraju lica osumnjičena za ubistvo Olivera Ivanovića, poput Milana Radojičića i upravo ta galerija je slika Srbije danas.


Ove scene još jednom pokazuju do kog stepena je aktuelna vlast degradirala instituciju koja treba da bude predstavnički dom građana i pretvorila je u predstavnički dom kriminalaca i batinaša.

 


Pres-služba Savez za Srbiju


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.