Sigurnost za državu

porodica1

Србија се све више приближава НАТО пакту који нас је бомбардовао бомбама са осиромашеним уранијумом, што за последицу има нагли пораст канцерогених обољења у нашем народу. Укидање обавезног служења војног рока, уз критично мали бројни састав професионалног дела војске и несавремено наоружање, онемогућавају успешну одбрану државе и националних интереса. Вештачки изазвана и руковођена мигрантска криза прети да од Србије направи највећи азилантски центар у Европи, што доводи у питање здравствену и општу безбедност државе. Припадницима снага безбедности смањују се плате и дневнице што је недопустиво.

Шта ће Двери урадити?

Повратак обавезног служења војног рока
Војска Србије биће преименована у Српску Војску. Залажемо се за повратак обавезног служења војног рока за све пунолетне и здравствено способне мушкарце. Војна обука не би трајала дуже од три месеца, а целокупан војни рок не дуже од шест месеци. У исто време треба обновити традицију јавних радова које организује и изводи војска, као начин да се помогне изградња земље сопственим снагама и ресурсима.
Војска, па посао у државној служби
Неопходно је да се законски регулише одредба да се ниједан мушкарац не може запослити у државну службу уколико није одслужио војни рок.
Развој наменске индустрије
Приоритет је и развијање сопствене производње наоружања и опреме кроз обнову и повећање капацитета домаћих војно-техничких института и наменске индустрије.
Не у НАТО
Србија не треба да буде члан НАТО, а треба да подржи иницијативу о успостављању новог Споразума о недељивој колективној безбедности који је предложила Руска Федерација и појача сарадњу са ОДКБ.
Набавка модерног наоружања
Уложићемо у реновирање објеката и обнову техничких средстава МУП-а. Потребна нам је и војно-техничка сарадња и набавка новог наоружања од Руске Федерације.
Побољшање статуса војних ветерана
Омогућићемо законско дефинисање статуса и права свих ратних војних ветерана, инвалида и породица погинулих – учесника у ратовима од 1991-1999.
Обнова војске
Обновићемо војно судство, војне објекте, војну механизацију и пољопривредна добра, као и војни спорт.
Ограничење за мигранте
Ограничићемо пролазак миграната преко територије Србије.