Novosti

Skandaloznom izjavom Ana Brnabić svela spoljnu politiku na priznanje Kosova i slabljenje odnosa sa Rusijom

Tanjug / Slobodan Miljević

Skandaloznom izjavom Ana Brnabić svela spoljnu politiku na priznanje Kosova i slabljenje odnosa sa Rusijom

Aleksandar Vučić mora da prestane da se igra države i da poverava najodgovornije poslove Vulinima, Stefanovićima, Vesićima, Gašićima, Šarčevićima i drugim nesposobnim kadrovima. Nedela ovih ljudi ostavljaju ozbiljne posledice na državne interese i interese građana Srbije.

Ana Brnabić je jučerašnjom skandaloznom izjavom da se nada da će Rusija izgubiti preveliku političku težinu koju sada ima kada se razreši kosovski problem i da će se odnosi sa Rusijom svesti na energetsku saradnju, ipak pokazala da je najgora od najgorih. Žena koja vređa opoziciju, širi mržnju i ismeva izveštaj Evropske komisije o evrointegracijama Srbije, svojim neprimerenim izjavama ugrožava interese zemlje koju predstavlja.


Umesto aktuelne spoljne politike koja se po premijerki svodi na priznanje Kosova i slabljenje odnosa sa Rusijom, Srbija treba da neguje najbolje odnose kako sa svojim susedima, tako i sa EU, SAD, Kinom i Rusijom, kao jednim od naših najbližih partnera.

 


Izvor: Savez za Srbiju


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.