Novosti

Skup odbornika Dveri iz cele Srbije

Skup odbornika Dveri iz cele Srbije

U Čačku je u subotu, 26. novembra održan prvi sastanak odbornika Dveri iz cele Srbije, sa ciljem međusobnog upoznavanja, razmene mišljenja  i prenošenja iskustava iz sredina u kojima Dveri godinama imaju zapaženu ulogu u političkom životu i u sprovođenju brojnih akcija.

Desetinama odbornika Dveri iz Čačka, Beograda, Sremskih Karlovaca, Prijepolja, Niša, Doljevca, Dragačeva, Požege, Despotovca, Ljiga, Užica, Nove Varoši, Osečine i drugim mesta obratio se Predsednik Srpskog pokreta Dveri, Boško Obradović, koji im je poželeo uspešan rad  na korist naroda i svoje lokalne sredine u kojoj deluju. Na veliku podršku među prisutnima naišla je odluka Boška Obradovića da uđe u trku za predsednika Republike.   imag0869   Prisutnim odbornicima iskustva rada u svojim lokalnim sredinama preneli su svojim izlaganjima, Aleksandar Tanasković, Predsednik Izvršnog odbora Dveri, Borko Puškić, član Predsedništva Dveri, iz Prijepolja, Milan Parezanović, član Izvršnog odbora zadužen za praćenje rada odbornika  odborničkih grupa, Milan Radičević, šef odborničke grupe Dveri u SO Lučani, Zoran Bušić iz Ljiga, te Biljana Rubaković i Aco Đenadić odbornici Dveri u Skupštini Grada Čačka. Interesovanje i brojne inicijative i predlozi  koje su ovom prilikom pokrenuti, dokazuju  da  postoji velika potreba i želja za češćim  sličnim okupljanjima u budućnosti.   15226408_1313413122053086_1095784531_n   Ovo je bio prvi u nizu sastanaka odbornika Dveri sa Rukovodstvom Pokreta, koji će postati  praksa, sa ciljem podizanja kvaliteta i ozbiljnosti rada naših odbornika širom Srbije, kao i sinhronizovanijeg  i vidljivijeg delovanja. Organizator skupa bila je Služba za rad sa Odborničkim grupama i odbornicima Srpskog pokreta Dveri, pri Izvršnom odboru.  

Služba za rad sa odbornicima i odborničkim grupama Srpskog pokreta Dveri  

Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.