Novosti

Slobodna zona u utorak u Knjaževcu

Tanjug / Dimitrije Goll

Slobodna zona u utorak u Knjaževcu

Nakon skoro šest meseci protesta zbog razbijanja glave Borku Stefanoviću, umesto odgovornog pristupa, dijaloga i normalizacije stanja predstavnici vlasti nastavljaju sa nasiljem i prebijaju opozicionog odbornika u Knjaževcu.

S obzirom da više niko nije bezbedan u opštinama širom Srbije, mi smo odlučili da slobodnu zonu u utorak premestimo u Knjaževac i pokažemo ljudima tamo da nisu sami i da nećemo da trpimo nasilje.


U 17 časova održaćemo izložbu Naprednjačkog realizma, u 18 časova održavamo tribinu na kojoj će govoriti i lideri Saveza za Srbiju, a u 19:30 održaće se Dnevnik slobodne Srbije.


Bićemo svugde po Srbiji gde je sloboda na drugačije mišljenje ugrožena, gde je sloboda ukradena, gde je ukraden život građana Srbije! Gde je nasilje jedini odgovor vlasti, gde je okačena krvava košulja umesto zastave Srbije! Nakon Knjaževca nastavljamo karavan slobode do konačne pobede!

 


Pres-služba Saveza za Srbiju


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.