Novosti

Smanjite akcize na gorivo za 7 dana i poštujte ono što ste govorili kad ste bili opozicija

Info služba Dveri

Smanjite akcize na gorivo za 7 dana i poštujte ono što ste govorili kad ste bili opozicija

„SNS je 2011. godine podržavao ulične proteste i protivio se represiji, te ih pozivamo da ne budu licemeri i da, sada kada su na vlasti, poštuju ono što su govorili kada su bili opozicija“ – rekao je Obradović.

Lider Dveri je izjavio da protesti građana zbog cena goriva imaju efekta i pozdravio najavu Vlade da će ministar finansija razmotriti smanjenje akciza. Poručio je Vladi da treba više da se bavi svojim poslom, a manje opozicijom.


„Ovim putem ih pozivamo da do sledeće srede stvarno smanje cene goriva bez obzira na stav MMF-a i da u međuvremenu ne vrše represiju nad građanima koji protestuju.“ – rekao je Obradović.


On je pročitao nekoliko saopštenja SNS iz 2011. godine u kojima su oni podržavali tadašnje proteste radnika, seljaka i malinara i pozivali vlast da ne vrši represiju, ne šalje i ne zloupotrebljava policiju i ne koristi režimske medije za manipulaciju.
„Mi sad pozivamo SNS da posluša svoje sopstvene savete i saopštenja, ako nisu licemeri“ – rekao je predsednik Dveri i dodao da je SNS pre 7 godina govorio protiv svega onoga što danas oni rade kada su na vlasti.


„Naravno da ćemo kao odgovorna politička stranka reagovati ako Vlada za sedam dana ne smanji akcize.“ – rekao je Obradović.


 


Info služba DveriPodeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.