Novosti

SNS sprovodi hajku na člana Predsedništva Dveri u Požegi

SNS sprovodi hajku na člana Predsedništva Dveri u Požegi

Odbor SNS Požega napisao je sramno saopštenje u kojem je više puta izvređao Gordanu Marinković Savović, odbornicu Dveri i članicu Predsedništva i izneo brutalne laži o njoj, koristeći se prostačkim i uličarskim jezikom.

Ovo nije prvi put da se njeno ime na ovakav način koristi u saopštenjima SNS i to već prerasta u svojevesnu hajku s obzirom da su uključene sve lokalne tv i radio stanice. Jasno je da je pravi razlog ovakvog nervoznog reagovanja njena beskompromisna borba protiv kriminala i korupcije u vrhu vlasti u Požegi.


Služeći se neistinama, SNS crta metu na čelo Gordani Marinković Savović i na taj način ugrožava ne samo njen kredibilitet kao profesora, već i njenu sigurnost, kao i sigurnost njene porodice.


Srpski pokret Dveri poziva SNS da se ogradi od svojih kolega iz Požege i na taj način pokaže da se zalaže za sprečavanje nasilja nad onima koji drugačije misle. Ukoliko to ne učine, dokazaće naše tvrdnje da je njihovo „zalaganje“ za borbu protiv nasilja obična farsa i skupljanje političkih poena.


 

Info služba Dveri


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.