Novosti

Srđan Nogo: Državni funkcioneri koriste javne radove za ličnu promociju

Infoslužba Dveri

Srđan Nogo: Državni funkcioneri koriste javne radove za ličnu promociju

Srđan Nogo, predsednik Gradske organizacije Dveri i kandidat za odbornika na predstojećim izborima liste Dosta je bilo i Dveri „Da ovi odu, a da se oni ne vrate“,podsetio je na preskupo plaćanje Mosta na Adi za vreme vlasti Dragana Đilasa u Beogradu.

„Došli smo na ideju da postavimo jednu tablu zahvalnosti gde ćemo reći da je Dragan Đilas sa našim parama podigao jedan od najskupljih mostova na svetu.“ - kazao je Nogo.

On je ukazao i na to da državni funkcioneri često koriste javne radove za ličnu promociju.

„Jedna od stvari koji ćemo uraditi kada budemo se pitali i odlučivali i u gradu Beogradu i u Republici Srbiji, to je da nikada više političari i državni fukcioneri neće moći da se slikaju i da koriste za ličnu promociju javne radove i infrastrukturna ulaganja koja se finansiraju iz budžeta građana kao sopstvene projekte.“

Nogo smatra da se tolikim novcem kojim je plaćen most moglo napraviti više mostova, kao i drugih stvari koje bi bile korisne za Beograđane.

„Ovaj most je jedan od simbola svega onoga što mi kritikujemo, a što je uništilo ovu državu u proteklih 30 godina - kriminal i korupcija. Sa tom količinom novca moglo se sagraditi i više mostova i mnogih drugih korisnih stvari za građane grada Beograda.“ 

Informativna služba Srpskog pokreta Dveri


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.