Novosti

Srđan Nogo sa Leskovčanima razgovarao o privatnim izvršiteljima

Srđan Nogo sa Leskovčanima razgovarao o privatnim izvršiteljima

Na štandu GrO Dveri Leskovac 3. juna, okupili su se mnogi građani, kako bi sa poslanikom Srđanom Nogom razgovarali o privatnim izvršiteljima.
„Danas, kada se običan čovek susreće sa silni, problemima i to problemima vezanim isključivo za golu egzistenciju i opstanak, privatni izvršitelji i njihov trenutni način rada znaju da budu ta kap koja prelije času i natera tog istog običnog čoveka da spakuje kofere i krene put granice u potragu za nekim boljim životom.“ rekao je Nogo.
„Ovo jeste veliki problem, mi ga uočavamo, upiremo prstom u njega, ali i nudimo rešenja, od kojih bi neka bila da se, npr. rešenja o izvršenju dostavljaju isključivo lično izvršnom dužniku, a ne preko oglasne table suda, niti po tehničkom uputstvu Pošte. Dalje, da žalba i prigovor odlažu izvršenje, da javni izvršitelj odgovara svojom imovinom za štetu koju prouzrokuje izvršnom dužniku. Zatim, predlažemo odlaganje izvršenja za porodice sa decom i siromašne, ali i hitne izmene Zakona o izvršenju i obezbeđenju i posebno donošenje Zakona o zaštiti prezaduženih, koji bi uveo institut stečaja nad imovinom fizičkih lica i izuzeo iz izvršenja porodični dom, neophodna sredstva za život i minimalnu zaradu.“


4.      da se omogući naknadno umetanje (kopi-pejstovanje) teksta bilo gde u postojećem tekstu, a da pritom se pasusi ne postave unazad (mogu da pojasnim, mada je ovo stara stavka)

3.      da se omogući ubacivanje slike sa servera bilo gde u tekstu (za sada se samo pojavljuje na vrhu). Poželjno širine 650 piksela (za sad je 320).

2.      da se pri prikazu autorskih tekstova nekog autora pravilno prikazuju i sve ostale strane sem prve.

1.      da se omogući dodavanje html uvoda (tekst i slike) pred prikaz kategorije (koliko vidim dole, Jelena bi i mogućnost prikaza galerije slika).

 


Izvor: JugPresPodeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.