Novosti

Šta Dijana Hrkalović radi u Guči i da li je ona naredila hapšenje aktivista Saveza za Srbiju?

Savez za Srbiju

Šta Dijana Hrkalović radi u Guči i da li je ona naredila hapšenje aktivista Saveza za Srbiju?

Nakon konferencije Saveza za Srbiju u Guči, povodom hapšenja aktivista, članovi Predsedništva i aktivisti Saveza otišli su u policijsku stanicu u Guči da traže oslobađanje jednog od aktivista koji je zadržan i tamo su zatekli ni manje ni više nego državnu sekretarku Ministarstva unutrašnjih poslova Dijanu Hrkalović.

Šta Dijana Hrkalović radi u Guči na izborni dan? Da li je ona ta koja je naredila hapšenje aktivista Saveza za Srbiju? Dokle idu zloupotrebe državnih funkcija za jedne lokalne izbore? Da li će ona da broji glasove večeras?Pres-služba Saveza za Srbiju


Podeli vest:

Komentari (1)

  1. Sloba

    Pa šta može ta ''dama'' da radi u Guči? Svira, duva u trubu, šta znam... Boško car si ne odustaješ pred bezobraznim policajcima. I nemoj molim te da više govoriš da su pošteni i časni ja imam iskustva sa njima da kažem da nisu ni časni ni pošteni.

    Odgovori

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.