Novosti

Stefan Aksović u Šidu: Ovaj sistem počiva na strahu i mora da padne

Stefan Aksović u Šidu: Ovaj sistem počiva na strahu i mora da padne

Poštovani građani Šida, braćo i sestre, dragi prijatelji... Vi u malim sredinama ste zapravo heroji ovog protesta. Vi koji ste opstali i istrajali, vi koji znate da nemaju čime da vas kupe jer se borite za slobodu a sloboda nema cenu!

Ja dolazim takođe iz manje sredine i vrlo dobro znam kako je to kada u nekom mestu svako svakoga zna. Znam da naši sugrađani radije na proteste izlaze u Beograd ili neki veći grad u strahu da će ih u svom mestu prepoznati i staviti na crnu listu nepodobnih.


To je slika i prilika sistema koji počiva na strahu i koji će zbog toga pasti jer smo mi slobodarski narod koji ume da se za slobodu bori!


Želim da vam kažem da znam i da ste umorni, umorni i od života u ovakvom mafijaškom sistemu ali i od ovih šetnji koje traju unazad već mesecima.


Ta mala sredina iz koje ja dolazim je Lazarevac, nadaleko čuven po slavnoj Kolubarskoj bici - možda najvećoj vojnoj pobedi srpskog naroda u istoriji koju je predvodio veliki vojvoda Živojin Mišić.


Kada je postalo teško, kada su vojnici klonuli - izgubili i snage i nade - naredio je povlačenje,  ali ne da bi se predao već da bi vojsku odmorio i okrepio a onda je usledio udar kakav niko nije očekivao i koji je neprijatelja proterao preko Drine.


Naš kontranapad je 13. aprila u Beogradu. To je dan kada ćemo pokazati svu svoju snagu. To je dan kada Srbija mora da stane!


Živeo Šid. Živela Srbija!

 


Info služba Dveri


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.