Novosti

Studenti iz Volograda u poseti Narodnoj skupštini

Studenti iz Volograda u poseti Narodnoj skupštini

Narodni poslanik prof. dr Miladin M. Ševarlić, počasni profesor Volgogradskog državnog agrarnog univerziteta (VolGAU), primio je u posetu studente sa istoimenog ruskog državnog univerziteta Elizavetu Diakovu, Irinu Danilenko i Pavela Ševčenka.

U toku posete, studenti VolGAU upoznati sa ulogom, organizacijom i znamenitostima Narodne skupštine, a potom su razgovarali i sa narodnim poslanikom PG Dveri, Marijom Janjušević.   35-studenti-iz-volgograda-u-skupstini-2016   Studenti sa VolGAU su gosti predsednika Društva srpskih domaćina Nićifora Aničića i prof. Ševarlića, a tokom boravka posetili su Poljoprivredni fakultet u Beogradu – koji sa VolGAU ima ugovor o saradnji, manastir Mileševu, porodično poljoprivredno gazdinstvo familije Aničić, farmu angusa u Aljinovićima, farmu muznih krava i bikovski centar PKB Korporacije, klanicu IMES, ... a na Preobraženje prisustvovaće Istorijskom času posvećenom junacima sa Cera na Tekerišu.   26-studenti-iz-volgograda-u-skupstini-2016

Informativna služba Srpskog pokreta Dveri

Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.